середу, 7 жовтня 2009 р.

Похід на вікенд до Дністровського каньйону

Увага!
Бажаючі відвідати Дністровський каньйон, маловідомий найбільший рівнинний водоспад на Україні та дізнатися багато цікавого про цей край запрошуються до пішохідного походу, який відбудеться з 8 по 12 жовтня ( можливий варіант з 9 по 13 жовтня) 2009 р.
Дві ночівлі в поїзді, дві ночівлі в наметах.
Від’їзд 8 (9) жовтня ввечері, повернення до Києва 12 (13) жовтня рано вранці.
Вартість – 125 грн. + харчування на 3 дні.

У вартість входить проїзд поїздом та автобусом до початку маршруту та назад до Києва.
Під час походу будуть відвідані: м. Чортків (огляд міста, костьолу, храмів, залишки замку), Джуринський водоспад (найбільший рівнинний водоспад на Україні 16 м.), Джуринський замок ХVІІ ст., водоспад «Дівочі сльози» та грот монаха-відлюдника біля р. Джурин, Дністровський каньон, святе джерело на р. Дністер, м.Заліщики Тернопільської обл.., чоловічий монастир святого Івана Богослова з джерелом та церквою ХVІІ ст. в с.Хрещатик Чернівецької обл., та інше.
Керівник групи Примак Віталій Олександрович. Тел. 8-050-723-72-09 та роб. Тел. 287-46-06 з 10.00 до 18.00.
Ще треба 5 чоловік.
Якщо Ви бажаєте піти в похід, обов’язково зателефонуйте Віталію Олександровичу до 17.00.
Збір 7 жовтня (в середу) о 19.00 в клубі.

1 коментар:

  1. Бував декілька раз у Червоногороді. Дуже гарне місце, тільки дуже сильно засмічене. Влітку пластик і пакети повсюду. Його варто відвідати зимою, якщо протягом тижня сильні морози - то він замерзає (розказував знайомий, що живе в с.Нагіряни - 1-2 км від водоспаду).

    Між іншим, якщо ви їхали у Чортків - то могли також відвідати печеру Млинки, яка знаходиться в районі 15 км від Чорткова. За відносно недорогу ціну можна на 3-6 год. відчути себе справнім спелеологом. Екстрім було би гарантовано.

    ВідповістиВидалити