середу, 23 червня 2010 р.

Наближається фест "Трипільське коло - вогонь" !

Цьогоріч супер-фест-файне життя збільшується вдвічі! "Трипільське коло" відтепер - 4 дні! Більше двадцяти творчих територій, величезна ярмарка майстрів, будівництво трипільського житла, вечірні концерти за участі відомих гуртів (хед-лайнер:Піккардійська терція), ігри, велика дитяча територія, і нейморвіно-красиво-вражаючо-яскраво-грандіозне вогняне шоу!!!!!!!!

Що: третій супер-фест-файне життя "Трипільське коло - вогонь"

Де: на пагорбах Ржищева (як доїхати на фест "Трипільське коло - вогонь")

Коли:  01-04 липня 2010 року  


Програма фестивалю "Трипільське коло-вогонь"
Ціни фестивалю "Трипільське коло-вогонь"


Вогонь, сонце, світло….


Складені в логічно-послідовну систему знаки-символи, пластичність глиняних фігур– компоненти побуту трипільської родини є гармонійним орнаментом життя, найкрасномовнішим історичним доказом існування древньої культури талановитих людей, що п’ять тисяч років до нашої ери жили на українській землі. Частиною цього орнаменту був культ сонця і культ матері – берегині роду.Саме вони– натхненники духовного і мистецького у матріархальному суспільстві.

Додаткова мета фестивалю «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО– 2010. ВОГОНЬ»:

«Палке серце»: фестиваль торкнеться проблем турботи людей одне про одного,реалізації соціальних програм.

Територія вільна від вживання алкоголю, тютюну та будь-яких наркотиків
Відпочинок на Фестивалі без допінгів виявляється можливим, змістовним і надзвичайно цікавим відвідувачам будь-якого віку.
Гармонія людини та навколишнього середовища
«Чиста вода – чисте життя!», «Збережемо землю – збережемо рід!», «Запалюємо серця!», «Дихай на повні груди!» – ці заклики об’єднують екологічні дії, що беруть свій старт на Фестивалі і продовжуються далеко за його межами.
Зробимо трипілля ближчим!
Фестиваль має на меті пробудити інтерес серед суспільства до однієї з найперших хліборобських цивілізацій світу, що існувала на території України. Продумана цікава програма в якій кожен відвідувач не лише прослухає чи
подивиться, а й спробує на деякий час стати частиною далекої трипільської епохи.
Здоровий спосіб життя
На території, де багато свіжого повітря, живої землі, джерельної води, запашної зелені по справжньому задумуєшся над природністю свого власного життя: що ми їмо? як підтримуємо фізичне здоров’я? як ставимося до оточуючого світу?
Територія вільна для мистецтва
Ми даємо можливість кожному відкрити себе у творчості, зробити гарну річ власними руками або спільно.

Немає коментарів:

Дописати коментар